SAPANCA AKADEMİSPOR ŞAMPİYON

SPOR

SAPANCA AKADEMİSPOR ŞAMPİYON

Sapanca Akademispor U-16 takımı şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya'yı temsil etmeye hak kazandı.

U-16 liginde ilçemizi temsil eden Sapanca Akademispor, final karşılaşmasında Sakaryagücüspor'u 4-3 mağlup ederek şampiyon oldu.

Erenler sahasındaki maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Penaltı atışlarında ise sahadan 4-3 üstünlükle ayrılan temsilcimiz şampiyon olarak 30 Mart'ta başlayacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Erenlerspor'la birlikte Sakarya'yı temsil etme hakkı kazandı.

SAPANCASPOR ALTYAPISI

Tüm futbolcularına teşekkür ederek kutlayan Antrenör Ufuk Yüzücü, Sapanca Akademispor'un Sakarya'nın altyapı fabrikası olduğunu söyledi.

Yüzücü, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca Akademispor olarak kurulduğumuz yıl olan 2008'den bu yana Türk futboluna birçok ismi kazandırdık. Bu çocuklarımız 2. ve 3. liglerde futbol hayatlarına devam ediyor. 8-17 yaş grubunda altyapı takımlarımız mevcut ve buradaki çocuklarımızın ileride Sapanca'mızı, Sakarya'yı temsil edeceğine olan inancımız tam. İnşallah Sapancaspor önce BAL daha sonrada daha üst liglere çıkarsa, Sapanca Akademispor olarak bizde altyapı ekibi olarak hizmet etmeye hazırız" dedi.

TEŞEKKÜR

Yüzücü açıklamasının sonunda ise final müsabakasında kendilerini yalnız bırakmayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Esnaf Odası Başkanı İsmail Tanta, Sapanca Akademispor Başkanı ve Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kulbilay başta olmak üzere Sapanca'dan destek için gelen tüm taraftarlara teşekkür etti.

SAPANCA'DA ALTYAPI MÜCADELESİ

Sapanca Gazetesi olarak uzun yıllardır Sapanca'da futbol altyapısının oluşturulması için mücadele eden, birçok başarıya imza atan, Ufuk Yüzücü hocamız ve Osman Kubilay başkanımız başta olmak üzere Sapanca Akademispor'un tüm teknik heyetine teşekkür ediyor, kendilerine Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.