DADAŞ ET, YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ

GÜNCEL

DADAŞ ET, YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ

Sapanca Kırkpınar'da bulunan Dadaş Et, yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

Açılışa AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Mihribah Belma Satır, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

20 yıllık tecrübesi ve Sakarya'nın Et Evi sloganıyla müşterilerine hizmet veren Dadaş Et, müşterilerine açık alandaki mangal başı masalarıyla da farklı bir seçenek sunuyor. Dadaş Et'te, restoranın yanında dileyen müşteriler için kasap bölümünden alışveriş yapma imkanı da bulunuyor.

Daha iyi hizmet vermek için mekanlarını yenilediklerini belirten firma sahiplerinden Murat Atbaşı, "Öncelikle mekanımızın açılışına katılan tüm siyasilere, STK temsilcilerine ve Sakaryalı vatandaşlarımıza, kardeşlerim Mustafa, Nejdet ve Emrah Atbaşı ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Dadaş Et olarak daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak adına mekanımızı yeniledik. Müşterilerimiz zaman geçirirken çocuklarında eğlenebileceği bölümler oluşturduk. Cağ kebabımız, Erzurum'umuza has yöresel bir lezzetimizdir. Bu anlamda Erzurum yöresini Sakaryalılara sunuyoruz" dedi.