EVDE SON MAÇ: 3-0

SPOR

EVDE SON MAÇ: 3-0

Sakarya Süper Amatör Lig 2019-2020 sezonunun sahamızdaki son karşılaşmasında temsilcimiz Sapancaspor, Geyvespor'u 3-0 mağlup etti.

Temsilcimiz Sapancaspor B grubunda ligin 18'inci haftasında sahasında Geyvespor'u misafir etti. Atatürk Stadındaki maça Sapancaspor, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ilçemizin ve Sapancaspor'un 2 değerli ismi Şadi Belat ve Yusuf Özdemir'in resimlerinin yer aldığı "Kalbimizdesiniz" pankartı ile çıkarken, konuk ekip Geyvespor ise Tolga Eray'a bir umutta sen ol" yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz bir çok gol pozisyonuna girse de bunlardan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında da baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz 64'üncü dakikada gol perdesini Oğuzhan'la açtı. Bu golü oyuna sonradan dahil olan Gökhan'ın golü izledi ve 80'inci dakikada fark 2'ye çıktı. Dakika 88'i gösterdiğinde ise kazandığımız penaltı atışını kullanmak üzere topun başında kalecimiz Harun vardı. Harun şık bir atışla skoru ilan eden isim ve temsilcimiz sahada 3-0 galip ayrıldı. Bu skorla Sapancaspor puanını 49'a çıkararak liderliğini sürdürdü.

İÇ SAHA MAÇLARI TAMAMLANDI

Ligin 19'uncu haftasında Kazımiyespor, 20'nci haftasında ise Tüvasaş Demirspor deplasmanlarına gidecek olan temsilcimiz Adapazarıspor ve

Karasuyalıspor'un ligden çekilmesi sebebiyle onayacağı bu 2 karşılaşmayla ligi tamamlayacak.

SAPANCASPOR: 3 - GEYVESPOR: 0

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Sinem Çetin, İlker Yavuz, Ömer Faruk Şahin

SAPANCASPOR: Harun Avgın, Hami Soytürk, Furkan İyde (dk.62 Gökhan Demirci), Oğuzhan Kol, Anıl Abanoz, Muhammet Recep Arapoğlu, Cihan Korucuoğlu, Ömer Faruk Can (dk.78 Murat Yıldız), İsmail Cun, İdris Soner Dursun, Üsame Öztoprak (dk.61 İshak Ekici)

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

GEYVESPOR: Eyüp Ensar Kurt, Özcan Dağcı (dk.32 Tuna Çınar), Muhammet Aras, Adem Bal, İsmail Demir, Emre Büyükdere, Hüseyin Selçuk Aksoy, Murat Kaba (dk.25 Bahadır Çakır), Erhan Gündoğdu, Muhammed Erol (dk.61 Ali Doğukan Alaylı), Yunus Işık

ANTRENÖR: Barış Orman

GOLLER: Dk.64 Oğuzhan Kol, dk.80 Gökhan Demirci, dk.88 Harun Avgın