'YAŞLILARIMIZ GELECEĞİMİZE IŞIK TUTAN NEFERLERDİR'

GÜNCEL

'YAŞLILARIMIZ GELECEĞİMİZE IŞIK TUTAN NEFERLERDİR'

Sapanca Belediyesi hasta ve yaşlılara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Mahalle muhtarlarından ve mahalle sakinlerinden gelen isimler doğrultusunda Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından bu hafta Rüstempaşa Mahallesinin çınarlarından Hatice ve Nebahat Teyzelere ziyaretler gerçekleştirildi.

HÜRMET GÖSTERMEYEN, HÜRMET GÖREMEZ

Belediye olarak, fen işleri, park bahçeler, temizlik işleri gibi genel hizmetlerinin yanı sıra, sosyal yaşamada dokunuşlara büyük önem verdiklerini ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen "Yaşlılarımız bizim dünümüz olduğu gibi geleceğimize ışık tutan birer neferlerdir. Yaşlılarımıza hürmet göstermeyen, hürmet göremez. İnşallah büyüklerimize, yaşlılarımıza her zaman gereken özeni ve değeri gösteririz. Hayat devam ediyor, unutmayalım ki bir gün bizlerde yaşlanacağız ve yaşlılarımıza nasıl davranıyorsak bizlere de öyle davranılacaktır. Geç olmadan büyüklerimizin ve yaşlılarımızın kıymetini bilelim ve gereken değeri verelim" dedi.

Türk toplumunun örf adet ve geleneklerine bağlı bir toplum olduğunu hatırlatan Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım ise "Bizi diğer ülke toplumlarından ayıran en büyük özelliğimizde ailemizdir. Ziyaretlerimiz de bu düşünceye önem veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in selamlarını iletiyor ve kendilerinden hayır dualarını alıyoruz. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar ve hayırlı ömürler diliyorum. Ziyaretlerimizde teyzelerimizde sohbet edip, hastalıkları hakkında ve talepleri konusunda bilgiler alıyoruz. Çok sıcak samimi duygularla bizleri karşılıyorlar. Geçmiş yıllarına dair anılarını bizlerle paylaşıp, yaşadıkları tecrübeleri paylaşıyor olmalı bizleri mutlu ediyor. Her bir ziyaretimizde güler yüzle ağırlanıp uğurlamak bizleri onurlandırmakta" diye konuştu.