BAŞKAN ÖZEN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçedeki yeni park alanı çalışmaları ile mevcut parklarda ürütülen düzenleme çalışmalarını inceledi.

Sapanca Belediyesi olarak mahalle ve sokaklardaki uygun alanları park haline getirmek istediklerini ifade eden Başkan Özen, "Değerlendirilebilecek her alanı çocuklarımız için oyun parkı, vatandaşlarımız için hoş vakit geçirebilecekleri ve sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU VE HUZURU ÖNEMLİ

Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve belediye hizmetlerinde önemli konuların başında çocukların mutluluğu ve huzuru olduğunu ifade eden Özen, "Gereken her mahalleye park ve yeşil alanları kazandırarak özellikle çocuklarımızın doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmak birincil hedeflerimizdendir. Park yapımında modern oyun alanları ve çocuklarımızın bedensel aktivelerini geliştirebilmeleri için farklı oyun gruplarını kullanmaya dikkat ediyoruz. Güldibi Mahallemizde yapımına başlamış olduğumuz çocuk oyun parkımızın inşası tamamlandığında yavrularımız, parklardaki oyun mobilyalarında eğlenmenin tadını çıkaracaklar ve aileleri de mutlu olacak" şeklinde konuştu.