'SAPANCA MYO HAYATIMIN EN GÜZEL KAZANIMI'

GÜNCEL

'SAPANCA MYO HAYATIMIN EN GÜZEL KAZANIMI'

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasının hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan hayırsever İş Adamı Mehmet Tok ilk ders etkinliğine Sapanca MYO öğrencileriyle buluştu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (SUBÜ) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı fakülte ve meslek yüksekokullarında gerçekleştirilen ilk ders etkinlikleriyle başladı. Dönemin ilk derslerinde alanında önde gelen isimler ve sektör temsilcileri öğrencilerle buluştu.

Sapanca'daki ilk ders etkinliğine ise İş Adamı Mehmet Tok konuk oldu.

Öğrencilerle hayat tecrübesini paylaşan Tok, iyi bir meslek edinmenin, toplumsal değerleri özümsemenin ve kültürü öğrenmenin önemine dikkat çekti.

Geniş boyutlu düşünme ve hayatta cesur olma noktasında tavsiyelerde bulundu. Yapımında büyük maddi katkıda bulunduğu Sapanca Meslek Yüksekokulu'nun hayatındaki en güzel kazanım olduğunu vurgulayan Tok'a ders sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Oğuz Türkay tarafından plaket takdim edildi.

Tok, yaptığı arazi bağışı ve projenin durma aşamasında gösterdiği yoğun çabaları ile okulun yeni binasının kazanımında büyük rol oynamıştı.