YILMAZER, SİYASET AKADEMİSİ'NDE

SİYASET

YILMAZER, SİYASET AKADEMİSİ'NDE

Sapanca Belediyesi eski Başkanı ve SUBÜ Sapanca Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nde eğitim verecek.

Bu yıl 19'uncusu düzenlenecek olan Siyaset Akademisi'nin eğitimci kadrosunda yer alan Aydın Yılmazer, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen istişare toplantına katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, toplantıda eğitimlerin temasını "Siyaset Akademi'de Başlar" olarak belirlediklerini açıkladı.

AK Parti'nin Türkiye siyasetine adım attığı günden itibaren gelişmeyi ve bulunduğu noktadan ileriye gitmeyi hedefleyen bir siyasal hareket olduğunu vurgulayan Hamza Dağ, "AK Parti olarak, sadece iktidar olmayı hedefleyen değil, aynı zamanda siyasette alan açma, toplumla iç içe bir şekilde politikalarını belirleme ve faaliyete geçirme mantığıyla hareket ediyoruz." ifadesini kullandı.

Toplantı hakkında açıklama yapan Yılmazer ise "Siyaset Akademisinde ders veriyor olmam beni mutlu etmiştir. Bu davada nerde görev verilirse orada layıkıyla o görevi yapmak dava insanlığının şiarındandır. Allah mahcup ettirmesin inşallah" dedi.