SAPANCA'DA ALKOL VE UYUŞTURUCU OPERASYONU

YAŞAM

SAPANCA'DA ALKOL VE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotim ve Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri sahte alkol ve uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonda 75.5 litre sahte alkol ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre; ilçede sahte alkol imalatı yapıldığını tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Bir iş yeri ve evde yapılan aramalarda kaçak içki yapımında kullanılan platik ve cam su şişeleri ile bidonlara doldurulmuş toplamda 75.5 litre sahte alkol ele geçirildi. Ekipler olayla ilgisi olduğu belirlenen İ.N. (63), M.S.S.'yi (55) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GELİŞME

Geçtiğimiz haftalarda yapılan uyuşturucu operasyonunda, 1.5 kilo esrar maddesi, 10 adet sentetik uyuşturucu hap ve uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli aparatların ele geçirilmesi olayı sonrasında 3 kişi gözaltına alınmış ve Z. Ö. isimli şahıs tutuklanmıştı.

Olayın peşini bırakmayan Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotim ve Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri, aynı olayla bağlantısı olduğunu tespit ettikleri M.E.T. (48)isimli şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.T., çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde imalatı ve ticaretinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.