10 NUMARA LİDER

SPOR

10 NUMARA LİDER

Sakarya Süper Amatör Lig B grubunda temsilcimiz Sapanca Gençlikspor deplasmanda Kocaalispor'u 10-0 mağlup etti.

B Grubunun lideri temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, ligin 15'inci haftasında Kocaali'de Kocaalispor'la karşılaştı. Maçta fırtına gibi esen temsilcimiz 4'üncü dakikada Ömer Faruk, 8'inci dakikada Cihan ve 11'nci dakikada Gökhan'ın golleriyle daha ilk 11dakikada skoru 3-0 yaptı. 21'inci dakikada Gökhan, 26'da Ömer Faruk ve 37'inci dakikada Selman attıkları gollerle skoru 6-0 yaptı, bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Maçın ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi oyunun üstünlüğü temsilcimizdeydi. 63'üncü dakikada Recep, 67 ve 74'üncü dakikalarda Murat skoru 9-0'a getiren isimler oldu. Maçın sonucunu ise 70'nci dakikada Caner ilan etti 10-0. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek liderliğini sürdürdü.

ÖNCE GRUP DAHA SONRA PLAY OFF ŞAMPİYONLUĞU

Kocaali stadındaki maçı Kulüp Başkanı Can Cengiz Çetin ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi.

Maç sonrası Sapanca Gazetesi'ne açıklamada bulunan Başkan Çetin, "Her geçen gün biraz daha üzerine koyarak devam ediyoruz. Bu başarımızı ligin sonuna kadar devam ettirerek öncelikle grup şampiyonu daha sonra ise play off şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

KOCAALİSPOR: 0 – SAPANCA GENÇLİKSPOR: 10

SAHA: Kocaali

KOCAALİSPOR: Özgür, Kemal, Burak, Abdurrahman, Bünyamin, Sefa, Enes, Semih, Görkem, Özkan, Soner

ANTRENÖR: Fehmi Taşkaya

SAPANCAPOR: İlker, Oğuzhan (Doğukan), Gökhan, Caner, Anıl, Selman, Cihan, Ömer Faruk (Emin), Muhammet Recep, İsmail, Üsame (Murat)

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

GOLLER: Dk.4-26 Ömer Faruk, dk.8 Cihan, dk.11-21 Gökhan, dk.37 Selman, dk.63 Recep, dk.67-74 Murat, dk.70 Caner