OKULLARA DAHA HIZLI HİZMET İÇİN 'OKUL HİZMET OFİSİ'

GÜNCEL

OKULLARA DAHA HIZLI HİZMET İÇİN 'OKUL HİZMET OFİSİ'

Sapanca Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki okulların acil ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek amacıyla "Okul Hizmet Ofisi"ni hayata geçirdi.

EN HIZLI ŞEKİLDE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Oluşturulan yeni birim hakkında bilgiler veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Gençlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların rahat etmesi derslerine rahat rahat çalışması bizim için önemli. Bu sebeple böyle bir ofis oluşturduk. Telefon yoluyla, şahsen ya da belediyemizin internet sitesi aracılığı ile ulaşan okullarımızın talep ve dilekçelerini ofisimizde bulunan görevli personelimiz kayıt altına alacak ve ilgili müdürlüklere aktararak planlama yapılacak ve böylece okullarımızın taleplerini daha koordineli bir şekilde çözüme kavuşturmuş olacağız. Okullarda kırılmış korkuluk, kapı kolları, sıralar, pencere, musluk, bahçe duvarı vb. tamir gerektiren hususlar küçük ama okul müdürlerini yoran, öğrencileri sıkıntıya sokan ve ailelerin memnuniyetsizliklerine sebep olan sorunlardır. Okullardaki bu gibi arızaları hizmet ofisimize bildiren, malzemesini temin eden okullarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız. Bu sayede okullarımız sadece malzeme parası vererek sorunlarını çözmüş olacaklar" dedi. 

OKUL İDARECİLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Hayata geçirilen projenin eğitim camiası açısında oldukça önemli olduğuna değinen Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ise "Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e düşünüp hayata geçirmiş olduğu bu proje için teşekkür ediyorum. Eğitime verdiği önemi kuşkusuz ki hepimiz biliyoruz. Okul idarecilerimizin ve çocuklarımızın yüzünü güldürecek, memnun edecek bu projenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bazen okullardaki basit ama işlevsel olarak önemli aksaklıkların bu vesile ile uzman ellerle kısa sürede çözüme kavuşacak olması bizleri memnun etti" diye konuştu.

Ofis aracılığı ile gerçekleştirilecek işlemlerde okullardaki tadilat, tamirat konularında azami 1 iş gününü aşmayacak taleplerin değerlendirileceği ve yalnızca işçilik hizmetinin verileceği aktarıldı.

Hizmetten yararlanmak isteyen okul idarecilerinin şahsen ya da 0.850 224 54 54 (Dahili:19) telefondan veya www.sapanca.bel.tr adresinden Okul Hizmet Ofisi personeli ile irtibata geçebileceği belirtildi.