CHP SAPANCA YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

SİYASET

CHP SAPANCA YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Olağan İlçe Kongresi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Cumhuriyet Halk Parti olağan ilçe kongresi açılış konuşmaları ile başladı.

DİVAN

Kongrede Divan Kurulu Başkanlığına Yılmaz Şahin seçilirken, Katip Üyeliklerine ise Süleyman Karayaka ve Birgül Teksöyleriya getirildi.

BLOK LİSTE

Toplantı başında çarşaf listenin blok liste olarak değiştirilmesi için önerge verildi. Önerge, yapılan oylamada kabul edilerek seçimin blok liste olarak yapılması benimsendi.

TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı Nuray Dikmen görevde olduğu süreçte gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine başarılar diledi. Dikmen ayrıca tüm partililere teşekkür etti.

LİSTELER

Divan Başkanı Şahin, kongreye başkanlık için 2 liste geldiğini belirterek aday liste yönetimlerini açıkladı.

CENGİZ ÇİÇEK'İN LİSTESİ

Asil Üyeler

Enis Ceylan

Hasan Çakıroğlu

Nuray Dikmen

Yılmaz Gürbüz

Necla Küçükay

Ayşen Önal

Barış Özgenç

İzzet Sağıroğlu

Muhsin Şahin

Gönül Şahiner

Semih Uçar

Murat Yılmaz

Yedek Üyeler

Ferhat Ayan

Mine Pir

Ali Oktay Demir

Nur Özbek

Mehmet Kamil Bozkurt

Fatih Bostancı

Kemal Kahraman

Mustafa Belat

Nurettin Kuşkaya

Elif Yıldırım

Kayhan Yıldız

Celal Yıldız

MEHMET ALİ KAHRAMAN'IN LİSTESİ

Asil Üyeler

Şerif Adıyaman

Mehmet Derya Bağdat

Heper Demir

Nuray Demircioğlu

Eymen Erdoğan

Ayhan Kadanalı

Övgü Kakırman

Barış Osman Keleş

Zeynep Seyhan

Sezen Şilar

Selim Topçu

Timur Yüksel

Yedek Üyeler

Elif Demir

Kerim Avlar

Tezcan Furtacı

Uğur Gümüştaş

Mustafa Saylan

Yakup Özcan

Kerem Sağlam

Mustafa Keleş

Tunçel Çırak

Ozan Kamışoğlu

Fikriye Hazal Önlü

Nusret Gider

ISIR'DAN TEŞEKKÜR VE PLAKET

Görev yaptıkları süre zarfında Sapanca İlçe Başkanı Nuray Dikmen ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirten CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, "Yeri geldi işinden, yeri geldi evinden, yer geldi ailesinden uzak kaldı ama tüm çalışmalarda her zaman en önce yer aldı. Başkanımıza gönülden hizmetleri için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Isır daha sonra ise Sapancalı İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Şirin ile birlikte Başkan Dikmen'e teşekkür plaketi takdim etti.

CENGİZ ÇİÇEK

Konuşmasına ilçe başkanı olarak görev yaptıkları süreçte gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek başlayan Başkan Adayı Cengiz Çiçek, "Ankara'ya giderek uzun bir çalışmadan sonra, kimliğimize yakışır yeni bir İlçe başkanlık binasına geçtik. 10 bin tane bildiri ile, ulaşılması zor yerlere ulaştık ve Sapanca halkımızla bütünleştik. Mahallelerimizi, esnaflarımızı ve okullarımızı tek tek gezerek, Sapanca halkımızı dinledik ve ortak akılla hareket ettik. İlçe yönetim toplantılarımızda Kadın kolları ve il yönetimdeki yöneticilerin olmasını mutlak kıldık.

Kadın ve Gençlik Kolların gelişmesine yol açtık. Genel seçimlerde yoğun ve başarılı çalışmalar sağlandı. Yerel seçimlerde belediye başkanlık adaylığını belirlerken, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde yürütüldü. Anahtar Mahalle delege listeleri belirlenirken, tamamen emeğe dayalı siyaset uyguladık. Adil, gelişimci ve emeğe dayalı bir siyaset politikasını uyguladığımıza inanıyorum ve bunu hep beraber devam ettireceğimizi biliyorum" dedi.

MEHMET ALİ KAHRAMAN

17 yaşından buyana CHP'nin çeşitli kademelerinde yer aldığını belirten Başkan Adayı Mehmet Ali Kahraman, "Bu kongre Sapanca için milat olacaktır. Çünkü CHP önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde iktidar olacaktır. Bu kongreden sonra cumhuriyete gönül vermiş tüm kardeşlerimizle tek vücut olup mücadele edeceğimize söz veriyorum.

Sapanca'mızda bugünden itibaren her gündemi takip eden, söyleyecek sözü olan bir CHP göreceksiniz. Bugünden itibaren her eve her kahveye girip sokak siyaseti yapacağız. Herkesin partimizde siyaset yapmasını sağlayacağız. Parti içi demokrasiyi her daim işleteceğiz. Gereken her durumda ön seçim yapacağımıza söz veriyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımıza, başka hiçbir mevkiye aday olmayacağımıza söz veriyorum" dedi.