CHP'DE KONGRE HAFTASI

SİYASET

CHP'DE KONGRE HAFTASI

Cumhuriyet Hak Partisi Sapanca Örgütü Olağan Kongresi 29 Aralık Pazar günü gerçekleşecek.

3 adayın yarışmasının beklendiği kongrede adaylardan Süleyman Karayaka tarafsız olarak adaylıktan çekildiği açıkladı. Kongrede Cengiz Çiçek ve Mehmet Ali Kahraman'ın başkanlık için sandığa gitmesi bekleniyor.

DİKMEN GÖREVİ DEVREDİYOR

Cengiz Çiçek'in Millet İttifakı olarak açıklanmasının ardından İlçe Başkanlığı görevine atanan Nuray Dikmen, 9 aylık görev süresinin ardından görevini devretmeye hazırlanıyor.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek kongrede partililer uzun süreden sonra 2 listenin yarışına sahne olacak.

ÇİÇEK VE KAHRAMAN

Cengiz Çiçek ve Mehmet Ali Kahraman'ın 2 ayrı liste ile başkanlık için yarışmasının beklendiği kongrede adaylar başkan olmak için kulis çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

KARAYAKALIOĞLU ÇEKİLDİ

Başkanlık için adaylığını ilk açıklayan isim olan Süleyman Karayaka kongreye kısa bir süre kala tarafsız olarak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

DAVET

CHP Sapanca İlçe Başkanı Nuray Dikmen, "Elini taşın altına koyarak böyle bir sorumluluk alıp göreve talip olan tüm adaylarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Tüm adaylar bizimdir, kim kazanırsa kazansın CHP ve Sapancamız kazanacaktır. Tüm partililerimizi kongremize bekliyoruz" dedi.