KAHRAMAN ADAYLIĞINI BÖYLE DUYURDU

SİYASET

KAHRAMAN ADAYLIĞINI BÖYLE DUYURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Ali Kahraman, ilçe örgütünde partililerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi 29 Aralık 2019 Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Partide mevcut Başkan Nuray Dikmen'in aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan bir isimde Mehmet Ali Kahraman oldu.

İlçe Örgütü'nde partililerle bir araya gelen Kahraman, "Ülkemizin ve ilçemizin zor günler geçirdiği şu zamanlarda, bu gidişata dur demek için ilçe örtüne talip oluyoruz" dedi.

Aile olarak CHP'nin kurulduğu günden beri yanında olduklarına dikkat çeken Kahraman, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren aile olarak her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin yanında olduk, aynı amaç için mücadele ettik.

Partili büyüklerimin, kardeşlerimin ve arkadaşlarımla yaptığımız istişare sonucunda yola çıkmaya karar verdik ve siz değerli delegelerimizin desteğine talibiz.

Hedefimiz, örgüt içinde demokrasiyi sağlamak ve ön seçimi önceliğimiz olarak benimsemektir. Bu şekilde partimize yeni isimler kazandırmayı amaçlıyoruz. Kadınlarımız ve gençlerimiz her zaman önceliğimiz olacaktır.

Önümüzdeki tüm seçimleri kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz, bu konuda bizlere inancınız tam olsun."

CHP İlçe Başkanı Nuray Dikmen ise Kahraman'a başarılar dileyerek "Kim kazanırsa kazansın CHP ve Sapancamız kazanacaktır" dedi.