KARAYAKALIOĞLU PARTİLİLERLE BULUŞTU

SİYASET

KARAYAKALIOĞLU PARTİLİLERLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Başkanı adayı Süleyman Karayakalıoğlu, ilçe teşkilatında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

29 Aralık'ta gerçekleşecek CHP Sapanca İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Nuray Dikmen'in aday olmayacağını açıklamasının ardından başkan adayları belli olmaya başladı.

Başkanlık için daha önce aday olacağını açıklayan Süleyman Karayakalıoğlu'da bu kez ilçe teşkilatında partililerle düzenlenen programda adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

CHP İlçe Başkanı Nuray Dikmen program açılışında yaptığı konuşmada Karayakalıoğlu'na başarılar diledi.

Dikmen, "Ben öncelikle elini taşın altına koyarak böyle bir sorumluluk alıp göreve talip olmasından dolayı kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. Çıkan ve çıkacak olan bütün adaylar bizimdir, kim kazanırsa kazansın CHP ve Sapancamız kazanacaktır. Hayırlı olsun" dedi.

Süleyman Karayaklıoğlu ise 12 yıldır CHP'nin üyesi olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Partimde gençlik kolu yönetim kurulu üyeliği, gençlik kolu başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi görevinde bulundum. Partim bana ne görev verdiyse layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Gençliğim ve heyecanımla beraber partime daha iyi hizmet etmeye karar verdim. 12 yıllık üyeliğimde partimin ilkeleri dışında hiçbir şey yapmadım. Hiçbir grubun, kişinin yada kişilerin adamı değilim. Sadece ve sadece Cumhuriyet Halk Partisinin adamıyım ve yine partimin ilkeleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum."