YANIK MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

GÜNCEL

YANIK MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sapanca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yanık Mahallesi'nde yağmur suyu kanal ve yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda merkez veya kırsal ayırımı yapılmaksızın bir yandan parke taşı döşeme, stabilize yol yapımı diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalara bulunan Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu, "Altyapı çalışmalarımızı tamamladık ve yağmur suyu kanal yapımına başladık. Yanıkköy içi yağmur suyu kanal çalışmasının 650 metresi tamamlamış olup geri kalan 500 metre için çalışmalar devam etmekte. 2 bin 950 metre uzunluğundaki Yanık-Dibektaş Mahallesi bağlantı yoluna 4 bin 870 ton stabilize malzeme serimi olup düzenlemesi tamamlandı. Fen işleri ekibi olarak büyük bir özveriyle çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü olarak birçok alanda düzenlemeler yapıyoruz. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikayetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan ekiplerimiz, İlçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görevlerine devam ediyor" dedi.