SAPANCA, KAZIMİYE'Yİ YEDİ BİTİRDİ

SPOR

SAPANCA, KAZIMİYE'Yİ YEDİ BİTİRDİ

Sakarya Süper Amatör Lig B grubunda Sapanca Gençlikspor sahasında Kazımiyespor'u 7-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Sapancaspor ligin 8'inci haftasında Sapanca Atatürk stadında Kazımiyespor'u misafir etti.

Karşılaşma öncesi kısa bir süre önce vefat eden, Sapanca Gençlikspor Başkanı Can Cengiz Çetin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden sorumlu milli takımlar koordinatörü Oğuz Çetin'in babaları Nihat Çetin için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koyan temsilcimizde 8'inci dakika İdris Soner'in kafa vuruşu, 17'nci dakikada ise Ömer Faruk'un şutu kale direğinden geri döndü. 19'uncu dakikada bir anlık hata sonucu kalemizde golü gördük. Kazımiyespor'da Onur topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole 3 dakika sonra 22'nci dakika temsilcimizde İsmail Berk cevap verdi ve skor 1-1 oldu. İsmail Berk gol pozisyonunda sakatlanınca oyuna devam edemedi ve 26'ncı dakika oyundan çıktı. Oyuna İsmail Berk'in yerine giren Gökhan ben geldim dercesine 32'nci dakikada Sapanca Gençlikspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. 40'ıncı dakikada Ömer Faruk ve 43'üncü dakikada İdris Soner'in golleri ile skoru 4-1'e getiren temsilcimiz soyunma odasına bu skorla gitti.

Maçın ikinci yarısının başlarında da atak oyununa devam eden temsilcimizde 46'ncı dakikada Gökhan ikinci golünü kaydetti ve skor 5-1 oldu. 58'de Cihan skoru 6-1 yaparken maçın skorunu ise 76'da Murat ilan etti. 7-1.

LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI

Sapancaspor bu skorla oynadığı son 3 karşılaşmada 22 gol kaydetmiş oldu.  8 haftada attığı gol sayısını 39'a çıkaran temsilcimiz ligin en çok gol atan takımı unvanını korudu. Sapancaspor puan tablosunda 19 puanla 3. sırada yer alıyor.

"BÜYÜK BİR SEVGİ VE YÜREKLERİYLE OYNUYORLAR"

Sapanca Gençlikspor Antrenörü İsmail Yılmaz karşılaşma sonrası Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Takım oyuncularımızın hepsi büyük bir sevgi ve yürekleriyle oynuyorlar. Hala tam olarak istediğimiz düzeyde değiliz ama her geçen hafta istediğimiz oyunu sahaya daha da iyi yansıtıyoruz. Bunu da zaten sonuçlar gösteriyor Allah'ın izni ile Bölgesel Amatör Lig'e çıkarak ilçemize büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.