NİHAT ÇETİN SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

YAŞAM

NİHAT ÇETİN SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Cengiz, Oğuz ve Sinan Çetin'in babaları Nihat Çetin, Sapanca'da son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğünden sorumlu milli takımlar koordinatörü ve eski milli futbolcu Oğuz Çetin, Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Cengiz Çetin ve Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sinan Çetin'in babası Nihat Çetin, Sapanca'da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine spor camiasından Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Rüştü Reçber ve Hami Mandıralı da katıldı.
Çetin kardeşlerin Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki babaları Nihat Çetin, 15 Kasım Cuma günü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Nihat Çetin'in cenazesi 17 Kasım Pazar günü öğle saatlerinde Rüstempaşa Camisine getirildi.
Cenaze törenine aile yakınları, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, spor camiasından eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktörler Aykut Kocaman, Yılmaz Vural, eski Fenerbahçe futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, spor camiasından çok sayıda isim ve sevenleri katıldı.

Nihat Çetin'in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TFF'DEN TAZİYE MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu da bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda "Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü'nden Sorumlu Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Nihat Çetin'e Allah'tan rahmet; Sayın Oğuz Çetin, ailesi ile sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz'' ifadelerine yer verildi.