BAŞKAN ALEMDAR'IN 10 KASIM MESAJI

SİYASET

BAŞKAN ALEMDAR'IN 10 KASIM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadele'nin baş kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yıldönümünde saygıyla yad ediyoruz" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurduğunu belirten Alemdar, yayımladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Türk milleti bu kutsal Gazi unvanını Atatürk gibi büyük hükümdarlara büyük devlet adamlarına vererek evlatlarını onurlandırmıştır.

Önce vatan kurtarıp sonra devlet kuran Büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal aynı zamanda eşsiz bir deha olup hiçbir zaman karamsarlığa tamah etmemiş, karanlığa teslim olmamış, yılgınlık göstermemiş ve yenilgiyi kabullenmemiştir.

Aziz Atatürk milletine samimiyetle inanmış bir yürek, Vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. Öyle ki Atatürk bu milletin aranan lideridir. Milletimiz başı her sıkıştığında onu özler. Ve bu sebeple de hiçbir zaman silinemez bir şahsiyet olarak gönüllerde yerini almıştır.

Seneler birbirini kovalayıp asırlar geçse de yüce milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insan Mustafa Kemal'e müteşekkirdir. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimizi, milli kahramanlarımızı, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükranla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ebediyete irtihalinin 81.yıl dönümünde Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, Milli eserlerinin, kutlu mirasının sonsuza kadar yaşatılacağını, buna ilişkin en büyük güvencenin Milliyetçi Hareket partisi olarak Türk Milleti olduğuna inanıyoruz."