ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU TOPLU AÇILIŞ İÇİN İLİMİZE GELİYOR

GÜNCEL

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU TOPLU AÇILIŞ İÇİN İLİMİZE GELİYOR

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı 4 açılış ve 9 temel atma töreninin 15 Mart Cuma günü saat 14.00’da Orhan Camii Meydanı’nda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Uncuoğlu; "Sayın Bakanımızın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz törene tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılacağı 15 Mart Cuma günü Orhan Camii Meydanı'nda gerçekleştirilecek açılış ve temel atma töreni programında yer alan yatırımları açıkladı. Başkan Uncuoğlu, "Sayın Bakanımızı şehrimizde en güzel şekilde ağırlayacağız. Açılış ve temel atma töreni programında yer alan yatırımların toplam değeri 83 milyon 126 bin TL. Tüm hazırlıklarımızı yaptık" diye konuştu.

Açılışı yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Recep Uncuoğlu; "Değerli Bakanımız, taşkın koruma maksatlı çalışmaları DSİ tarafından tamamlanan Sakarya Nehri Kıyı Tahkimleri 2'inci kısım, Erenler Tuabsalar Mahallesi, Sapanca Kurtköy Deresi ve Hendek Soğuksuyu Köyü'ndeki çalışmaların açılışını gerçekleştirecek" şeklinde konuştu. Temeli atılacak yatırımlar hakkında da açıklamalarıda bulunan Uncuoğlu; "Taşkın koruma maksatlı projeleri hazırlanan Hendek Uludere, Sapanca Sarp Deresi, Kocaali Demiraçma Köyü, Geyve Karaçay Deresi 2'inci Kısım, Kocaali ilçe merkezi, Karapürçek Bazlamaç Deresi, sulama maksatlı projeleri hazırlanan Merkez Aşırlar Göleti ve Ferizli Nalköy çalışmalarının temel atma töreni gerçekleştirilecek" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu son olarak ise; "Değerli Bakanımız Veysel Eroğlu ayrıca, şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak olan ve 71 milyon 618 bin TL'lik yatırımla hayata geçirilecek Ballıkaya Barajı'nın temelini atacak. 15 Mart Cuma günü saat 14.00'da Orhan Camii Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz törenimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.