GALİP GELEMESEK TE YENİLMİYORUZ: 1-1

SPOR

GALİP GELEMESEK TE YENİLMİYORUZ: 1-1

Süper Amatör Lig A grubu temsilcimiz Sapanca Kırkpınarspor, sahasında Çaybaşı Bekirpaşaspor'la 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz bu sonuçla oynadığı 5 maçın 4'ünden beraberlikle ayrılmış oldu.

Temsilcimiz Kırkpınarspor, ligin 6'ncı haftasında Kırkpınar'da Çaybaşı Bekirpaşaspor'u misafir etti.

Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz yakaladığı bir çok pozisyonu biri haricinde gole çeviremedi. Tüm gollerin 2'nci yarıda geldiği maçta 51'nci dakikada temsilcimiz Emirhan'la 1-0 öne geçti. Ancak skoru koruyamayan temsilcimiz 55'inci dakikada ise kalesinde golü gördü ve maç bu skorla, 1-1 sona erdi.

4 BERABERLİK

Ligde mağlubiyeti bulunmayan ve 1 galibiyeti bulunan temsilcimiz oynadığı 5 maçın 4'ünden beraberlikle ayrıldı. Puanını 7'ye yükselten Kırkpınarspor puan tablosunda 5'nci sırada yer aldı.

KIRKPINARSPOR: 1 - BEKİRPAŞASPOR: 1

SAHA: Kırkpınar

HAKEMLER: Bahadır İleri, Hakan Adlı, Hakan Işık

KIRKPINARSPOR: İlker, Recep Ali, Emirhan, Cihad, Fırat, Muharrem, Doğukan Anıl, Emirhan (dk.60 Serhat), Berk (dk.82 Salih), Öner, Berat Mücahit

ANTRENÖR: Yıldırım Yılmaz

ÇAYBAŞI BEKİRPAŞASPOR: Samet, İslam (dk.81 Emre Baş), Emre İnan, Ensar, Yasin, İsmail, Furkan (dk.81 Cem), Samet, Hamza, Özgür, Hakan

ANTRENÖR: Mustafa Sarı

GOLLER: Dk.51 Emirhan (Kırkpınarspor), dk.55 Özgür (Çaybaşı Bekirbaşaspor)