OTELLERİN YILBAŞI PROGRAMLARI

GÜNCEL

OTELLERİN YILBAŞI PROGRAMLARI

Yılbaşına sayılı günler kala, Sapanca'daki otellerin yılbaşı programları belli olmaya başladı. Yılbaşı gecesi NG Sapanca'da Muazzez Ersoy sahne alırken bir diğer otel Elit World Sapanca'da ise Bülent Ersoy sevenleriyle buluşacak.

Sapanca'da yaklaşan yılbaşı ile birlikte oteller hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, ilçedeki 5 yıldızlı otellerin yılbaşına özel hazırladıkları programlar belli olmaya başladı.

NG SAPANCA

Yılbaşı gecesi için 2 farklı program hazırlayan otel 3 günlük konaklama ile Muazzez Ersoy ve Grup Karnaval'ın sahne alacağı 2 farklı balo seçeneği sunuyor.

29,30 ve 31 Aralık 2019 tarihlerini kapsayan ve yılbaşı galasının dahil olduğu 3 günlük paketler; Muazzez Ersoy için yarım pansiyon, çift kişilik odada kişi başı 3.000 TL'den, Grup Karnaval için ise yarım pansiyon, çift kişilik odada kişi başı 2.250 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

ELIT WORLD SAPANCA

İlçedeki bir diğer 5 yıldızlı tesis olan Elit World Sapanca'da ise Bülent Ersoy sahne alacak. Bülent Ersoy'a programında Ozan Çolakoğlu Orkestrası eşlik edecek.

Yılbaşı balosu ve tek gece iki kişilik konaklama içeren programın fiyatı ise 2.500TL'den başlıyor.