ALEMDAR: 'HAREKAT, TERÖRİZMLE HAKLI MÜCADELEMİZDİR'

SİYASET

ALEMDAR: 'HAREKAT, TERÖRİZMLE HAKLI MÜCADELEMİZDİR'

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, "Bu Ülkemizin Terörizmle haklı mücadelesidir ve Yüce Türk milletinin şanlı ordusu gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı ile yüreklerimize su serpmiştir" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti devleti A-Z'ye beka mücadelesi vermektedir. Bu mücadeleyi hafife alıp milletimizi tutsak etmek isteyen kişiler var. Her şeyi alaya, hafife alıp bir yere varamazsınız. Sosyal medya dahil yazılı ve görsel medyanın esiri olmuş, gündem olmak, ilgi odağı olmak ve muhalefet olmak için muhalefet olan enteresan zihniyete bağımlı insanlar var. Öyle ki Amerikancılığın propagandasını yapan filmleri izlerken, Amerika'ya karşı Vietnam'ı destekleyenler Türkiye'yi desteklemekten imtina etmişlerdir. Savaşa hayır demişler, bu şekilde operasyona direk karşı çıkamayanlar da barış çığırtkanlığı adı altında çekincelerini sıralamışlardır. Şunu net belirtmemiz gerekir ki bu bir savaş değildir.

Bu Ülkemizin Terörizmle haklı mücadelesidir ve Yüce Türk milletinin şanlı ordusu gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı ile yüreklerimize su serpmiştir. Bu harekat bize iki güzel sonuç doğurmuştur. Birincisi sözümüz ona Almanya, Fransa, Avrupa birliği ve Arap birliği gibi müttefiklerimizin resmiyete dökülen gerçek yüzlerini göstermesi diğeri ise iç mihraklarımızın açıkça deşifre edilmesidir. Türkiye, tüm dünyanın içinde olduğu silahlı bir coğrafyanın içine girmiştir. Nitekim Amerika Birleşik devletlerini, evladını korumak isteyen bir baba misali ayağına getirtmiş anlaşmaya zorlamıştır. Sözlerimi Mustafa Kemal Paşamızın 'Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin en büyük payı senindir' sözleriyle bitirirken milletimiz devletimiz ve askerimiz için dua etmeyi unutmayalım. Sefer bizden zafer Allahtan.