OFF-ROAD'DA BİRİNCİLİK GELDİ

SPOR

OFF-ROAD'DA BİRİNCİLİK GELDİ

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. ayağında Sapancalı pilot Muhammet Ali Yılmazer ve copilot Hüseyin Memi, S4 ve Genel Klasmanda 1. oldu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) organizasyonuyla Adapazarı Belediyesi ve 54 Otomobil Sporları Kulübü Derneği ev sahipliğinde düzenlenen 3. ayak yarışı, Sakarya'da gerçekleşti.

Türkiye Off-Road Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, şampiyonanın takımlara olduğu kadar sporseverlere de büyük bir heyecan yaşattığını, Sakarya'nın sporun her branşında önemli bir merkez olmasının övünç kaynağı olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

27 aracın katıldığı ve 2 gün süren yarışlar sonunda Sapancalı pilot Muhammet Ali Yılmazer ve copilot Hüseyin Memi, S4 ve Genel Klasmanda 1. oldu.

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan Hüseyin Memi, "Benim için farklı bir anlam taşıyan Türkiye Şampiyonasının 4. ayağını can kardeşim Muhammet Ali Yılmazer ile beraber kazanarak şeytanın bacağını kırdık. Copilotluğunu yaptığım yarışta öncelikle Muhammet kardeşime ve 1 yıl boyunca araç yapımında emeği olan Otto Garage'a ve tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bizi izlemeye devam edin. Yolun açık olsun şampiyon Muhammet Ali Yılmazer" dedi.