SAPANCA'DA GOL ŞOV: 7-1

SPOR

SAPANCA'DA GOL ŞOV: 7-1

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasında Kocaalispor'u 7-1 mağlup etti.

Ligin 4. Haftasında temsilcimiz Sapancaspor, Atatürk Stadında Kocaalispor'u misafir etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibinin üzerinde baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz ilk golünü 4'üncü dakikada attı. İsmail Berk'in golünün ardından 37'nci dakikada İshak'ın golü geldi ve skor 2-0 oldu. İshak bu golden 6 dakika sonra kendinin 2, Sapancaspor'un ise 3'üncü golünü atarak durumu 3-0'a getirdi.

Maçın ikinci yarısında rakibi üstündeki baskısını iyice arttıran temsilcimiz gole yine kısa sürede ulaştı. İlk yarıda attığı golle açılışı yapan İsmail Berk, 48'inci dakikada kendinin 2, takımının ise 4'üncü golü attı. 52'nci dakikada Cihan, 60'ta ise tekrar İsmail Berk'in golleri ile skor 6-0 oldu. Misafir ekibin tek golü 63'üncü dakikada Cebrail'le gelirken bu golden 6 dakika sonra 69'da Murat skoru ilan eden golü attı ve karşılaşma 7-1 Sapancaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyetle Sapancacpor'un puanı 7'ye yükseldi.

"YOLUMUZDAN SAPMADAN DEVAM EDİYORUZ"

7-1'lik galibiyetle moral bulduklarını belirten Sapancaspor Başkanı Can Cengiz Çetin, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Takımımıza moral olması anlamında mutluyuz. Kocaalispor şuan ligin alt sıralında bulunuyor, henüz hazır bir ekip değil ama ileride daha iyi yerlerde olacaklarına eminim. Lig uzun ve bizler yolumuzdan sapmadan devam ediyoruz. Şampiyon olacağımıza olan inancımız tam. İnşallah BAL Ligi'ne de çıkarak bu mücadelelerimizi taçlandıracağız" dedi.

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Sapancaspor'un her hafta çok daha güzel bir oyunu sahaya yansıttığını ifade eden Teknik Direktör İsmail Yılmaz, "Maç beklediğimiz gibi geçti. İstediğimiz sonuca ulaştık ama takım olarak ufak tefek sıkıntılarımız var. Her hafta bu sıkıntıları sahada görerek çözümlüyoruz. Bu takım hedefine eninde sonunda ulaşacaktır kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 7 – KOCAALİSPOR: 1

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Furkan Şen, İlker Yavuz, Saffet Temiz

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Harun, Levent (dk.63 Tayyip), İsmail Berk (dk.66 İdris Soner), Caner, Anıl, Emin, Cihan (dk.73 İsmail), İshak, Hami, Murat, Üsame

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

KOCAALİSPOR: Özgür, Taha, Celalettin, Melih, Mert, Aytaç (dk.67 Emre), Abdurrahman, İsa (dk.46 Cebrail), Mete, Samet (dk.46 Aykut), Rıdvan

ANTRENÖR: Atilla Bıçakçı

GOLLER: Dk.4-48-60 İsmail Berk, dk.37-43 İshak, dk.52 Cihan, dk.69 Murat (Sapancaspor), Dk.63 Cebrail (Kocaalispor)