VALİ NAYİR'DEN ONDULİNE AVRASYA'YA ZİYARET

GÜNCEL

VALİ NAYİR'DEN ONDULİNE AVRASYA'YA ZİYARET

Her hafta Sakarya'da faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek istişarelerde bulunan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'in bu haftaki durağı Sapanca Onduline Avrasya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu.

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar'ın da eşlik ettiği ziyarette Fabrika Genel Müdürü CEO Fulya Özgül, Fabrika Müdürü Ayhan Karataş, İdari İşler Koordinatörü M. Murat Bayam tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra fabrikanın tarihçesi ve üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Nayir'i fabrikalarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Fabrika Müdürü Ayhan Karataş, 1944'te kurulan şirketin Türkiye'de 1994 yılında fabrika açtığını, Avrupa'da, Rusya'da, Amerika'da da fabrikaları bulunduğunu, Sapanca'daki fabrikada 24 bin m² kapalı olmak üzere 120 bin m² açık alanda 120 personel ile 3 vardiya olarak çalıştıklarını, ayrıca 43 farklı ülkede bin 300 çalışanı ile her yıl 150 milyon m² çatı malzemesi ürettiklerini, Avrupa başta olmak üzere birçok dünya ülkesine de ihracat yaptıklarını ifade etti.

Fabrikanın üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulunan ve çalışanlarla da bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, İlimize her anlamda hizmet eden, üretim yapan, ihracata değer katan ve istihdam olanakları sağlayan firmalarımızın her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, fabrika yönetimi ve çalışanlarına kolaylıklar diledi.