SAPANCA BELEDİYESİ TABELASINA T.C. İBARESİ EKLENDİ

SİYASET

SAPANCA BELEDİYESİ TABELASINA T.C. İBARESİ EKLENDİ

CHP Sapanca Belediye Meclis Üyesi Nihat Arda Şahin, Sapanca Belediyesi tabelasına ilk kez eklenen T.C. ibaresi sebebiyle Sapanca Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sapanca Belediyesi girişinde bulunan tabelaya Sapanca Belediyesi Özcan Özen'in talimatıyla 1980'li yıllardan bugüne ilk kez T.C. ibaresi eklendi.

Konuyu daha önce belediye meclis toplantısında gündeme getiren CHP'li Meclis Üyesi Arda Şahin ise yayımladığı yazılı bir mesajla belediye yönetimine teşekkür etti.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz dönemlerde hiçbir hukuki dayanak ve resmi karar bulunmaksızın T.C ibaresi bazı kamu ve kuruluşlarıyla bazı kamu iktisadi teşebbüslerinin adlarından ve tabelalarından kaldırılmıştı. Bu durum kamuoyunda ve toplumun vicdanında rahatsızlık yaratmıştı. Sapanca halkımızın talepleri doğrultusunda 02.08.2019 tarihinde verdiğimiz önergemizin olumlu sonuçlanmasından dolayı Sapanca halkının temsilcileri olarak Sapanca Belediyesine teşekkürü bir borç biliriz. Bizler Sapanca halkının istek ve talepleri doğrultusunda Sapanca halkının temsilcileri olarak görev yapmaya devam edeceğiz."