ARİFİYE'DEN ELİMİZ BOŞ GAZIMIZ BOL DÖNDÜK

SPOR

ARİFİYE'DEN ELİMİZ BOŞ GAZIMIZ BOL DÖNDÜK

Sakarya Süper Amatör Küme B Grubu karşılaşmasında Sapanca Gençlikspor deplasmanda Arifiyespor'a 1-0 mağlup oldu. Çıkan olaylara polisin biber gazı ile müdahalesi ise sert oldu. 

Temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, ligin 3. Haftasında komşu ilçemiz Arifiye'de Arifiyespor'un misafiri oldu.

Arifiye sunu çim sahada oynanan karşılaşmayı takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar grubumuz Haramiler'in yanı sıra; Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar, Sapancaspor Başkanı Cengiz Çetin'de takip etti.

Sapancaspor'un 5. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilince maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın 2. yarısında maçın tek golü ev sahibi ekipten geldi. 55'inci dakikada Semih Arifiyespor'un golünü atan isim oldu. Bu golün 5 dakika sonrasında ise ekibimizde Oğuzhan 2. Sarı karttan kırımızı kart görerek oyun dışında kaldı. 85'inci dakikada ise ceza sahası içinde Arifiyespor'lu futbolcunun topa elle müdahalesi hakem tarafından penaltı olarak değerlendirilmeyince karşılaşmada oylalar çıktı. Oylara polisin müdahalesi ise sert oldu. Polisin biber gazını bilinçsizce kullanımı sonrası aralarında polislerin, Sapanca ve Arifiyespor'lu yöneticilerinde bulduğu çok sayıda seyirci gazdan etkilendi. Polis ekipleri olayları yatıştırmaya çalışan bazı Sapancaspor yöneticilerini de gaz sıkarak gözaltına almaya çalıştı. Çıkan olaylara karışan Sapancaspor'lu Ömer'de 2. Sarı karttan kırmızı kart görünce temsilcimiz sahada 9 kişi kaldı. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Arifiyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Sapancaspor bu sonuçla puan tablosunda 4 puanda kaldı.

ARİFİYESPOR: 1 – SAPANCA GENÇLİKSPOR: 0

SAHA: Arifiye Spor Kompleksi

HAKEMLER: Suat Güz*, Mesut Katık**, Ömer Şahin*

ARİFİYESPOR: Kadir, Ensar, Muhammed, Burak, Semih, Mert, Ahmet, İlyas, Yılmaz, Yunus (Erkan), Oğuzhan (Atakan)

ANTRENÖR: Selçuk Öztunç

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Levent, (Hami), Recep, Caner, Anıl, Oğuzhan, Cihan, Ö. Faruk, Gökhan (İsak), Murat, Soner

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

GOL: Dk.55 Semih (Arifiyespor)

KIRMIZI KARTLAR: Oğuzhan, Ömer (Sapanca Gençlikspor)