SAPANCAPOR: 1 – ERENLERSPOR: 1

SPOR

SAPANCAPOR: 1 – ERENLERSPOR: 1

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasındaki ilk maçta Erenlerspor'la 1-1 berabere kaldı.

Süper Amatör Ligin 2'nci haftasında temsilcimiz Sapanca Gençlikspor sahasında, Erenlerspor'u misafir etti. Atatürk Standındaki maçı izlemeye gelenler arasında İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sapanca Gençlikspor Başkanı Can Cengiz Çetin, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar'da yer aldı.

Sapancaspor'un taraftar grubu Haramiler'in maç boyunca tezahüratlara destek olduğu temsilcimiz 37'nci dakikada İdris Soner'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ise misafir ekibin golü geldi. 54'üncü dakikada Seçim durumu eşitleyerek skoru 1-1'e getirdi. 87'nci dakikada ise temsilcimizde Mustafa kırımızı kartla oyun dışında kaldı. 1-1 sonuçlanan karşılaşma sonrası temsilcimiz 4 puanla puan tablosunda 2'nci sırada yer aldı.

"LİG UZUN BİR MARATON"

Bu hafta kendi sahalarında ilk maçlarını oynadıklarını ve güzel bir karşılaşma olduğunu belirten Sapancaspor Başkanı Can Cengiz Çetin, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Lig uzun bir maraton ve BAL'a çıkacağımıza inanıyoruz. Erenlerspor'u da kutlamak istiyorum iyi bir takım oluşturmuşlar. Her iki takımda sonuna kadar mücadele etti. Maç esnasında ufak tefek gerginlikler olsa da iki dost kulüpten beklendiği gibi bu gerginlikler kısa sürede sona erdi" dedi.

MAÇ ÖNCESİ

Sapancaspor futbolcuları ve teknik heyet karşılaşma öncesi ALFA Suit Otelde düzenlenen kahvaltıda misafir edildi.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 1 - ERENLERSPOR: 1

STAT: Sapanca

HAKEMLER: Levent Gümüşdere, Erdi Öz, Mert El Bahadır

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Levent, Muhammet Recep, Caner, Anıl (dk.76 Üsame), İsmail, Cihan, Faruk, Gökhan (dk.66 İshak), Emin, İdris Soner

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

ERENLERSPOR: Enes, Hüseyin, Gökhan, Yusuf Emre, Ali, Tolgahan (90+4 Cevat), Yunus (dk.74 Sinan), Tamer, Seçim Can, Erdi, Hamdi

ANTRENÖR: İsmail Küçük

GOLLER: Dk.37 İdris Soner (Sapanca Gençlikspor), dk.54 Seçim Can (Erenlerspor)

KIRMIZI KART: Dk.87 Mustafa (Sapanca Gençlikspor)