TURİZM FAKÜLTESİ SEKTÖRLE İŞ BİRLİĞİNE DEVAM EDİYOR

GÜNCEL

TURİZM FAKÜLTESİ SEKTÖRLE İŞ BİRLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesi, üniversite-sektör işbirliği kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

AMADEUS, GALİLE VE SABRE İLE İŞBİRLİĞİ

Sapanca Turizm Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başında, Türkiye'de faaliyetleri devam eden ve dünyanın en büyük 3 GDS (Global Dağıtım Sistemi) firması olan AMADEUS, GALİLE ve SABRE ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Galileo Eğitim Direktörü Türker Dönmez, anlaşma kapsamında öğrencilere deneyimlerini aktarmak amacıyla Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrası ise Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ile Türker Dönmez arasında eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı.

KONFERANS

Üniversite-sektör işbirliği kapsamında gerçekleştirilen bir diğer etkinlik ise Dedeman Otelleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Yaşar Atalay'ın konferansı oldu.

Konferansta sektörle ilgili tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaran Atalay öğrencilerin sorularını yanıtladı. Atalay, konuşmasının sonunda ise buna benzer etkinliklerin ve işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu. 

DEVAM EDECEK

Etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık sektörle işbirliği içinde hareket etmelerinin fakültenin misyon ve vizyonuna uygun olacak şekilde devam edeceğini söyledi.