BELEDİYE 68 BEBEĞE 'HOŞ GELDİN' DEDİ

GÜNCEL

BELEDİYE 68 BEBEĞE 'HOŞ GELDİN' DEDİ

Sapanca Belediyesi "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında bu güne kadar 68 ailenin bebek sevincine ortak oldu.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen "Hoş Geldin Bebek Projesi" günden güne daha fazla aileye ve bebeğe ulaşıyor.

Hoş Geldin Bebek Ekibi tarafından, yeni doğan bebeklerin ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelere Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in mesajı da iletiyorlar.  

Yeni doğan bebeği olan ailelere gerçekleştirilen ziyaretler; üçlü biberon seti, ıslak mendil, mama önlüğü, mama kaşığı, bebeğin ilk kullanımına uygun çatal seti gibi bir bebeğin ihtiyaçlarına bir nebzede olsa kapsayacak malzemelerin bulunduğu hediye paketi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buluyor.

Sapanca genelinde kırsal ya da merkez mahalle ayrımı yapmadan, özveriyle çok sayıda aileye ulaşılarak devam eden projeye ilgi de her geçen gün artıyor.

Belediyeye ulaşan yeni doğan listesinin haricinde 0 850 224 54 54 numaralı telefondan ve sosyal medya hesaplarından ailelerin taleplerine cevap veriliyor.

İlçe sınırlarındaki tüm mahallelere eşit hizmet anlayışından hareketle, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üreterek, Sapanca halkının sevincine ve kederine her zaman ortak olmaya çalıştıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen ve seçim vaatlerimiz arasında olan 'Hoş Geldin Bebek Projesi', önemli bir sosyal sorumluluk projesi olmakla birlikte halkımızdan da takdirini görmeye davam ediyor. Bu kapsamda 68 bebeğimize ve ailemize ziyaretler yapıldı. Her gün büyüyen bir aile olarak geleceğe daha umutla bakıyoruz. Ziyaretler vesilesiyle aynı zamanda talep ve önerileri bir fiil birinci ağızdan alıp çözüme kavuşturma imkanı da buluyoruz. Tüm bebeklerimizin Sapanca ailesine hayırlı ve sağlıklı uzun ömürleri olmasını diliyorum. Sapanca'mız yeni doğan yavrularımızla büyüyor. Sapanca Belediyesi olarak insana değer veren sosyal sorumluluk projeleriyle, halkımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.