REFRESH KLİNİK SAPANCA'DA AÇILDI

GÜNCEL

REFRESH KLİNİK SAPANCA'DA AÇILDI

Sapanca Hastanesi'nde uzun yıllardır görev yapan Uzman Dr. Bülent Kurt'un sahibi olduğu "Refresh Clinic" düzenlenen törenle açıldı.

Sapanca İlçe Devlet Hastanesinde Aile Hekimi Uzmanı olarak görev yapan ve aynı zamanda alternatif ve tamamlayıcı tıp uygulamaları da gerçekleştiren Uzman Dr. Bülent Kurt, hastanedeki görevinden ayılmasının ardından "Refresh Clinic"i hayata geçirdi.

Klinik açılışı için düzenlenen törene Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Meryem Dişli, siyasi parti temsilcileri, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Özcan Özen'le birlikte kesen Kaymakam Bayar, işyerinin Sapanca'ya hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Klinik faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Dr. Bülent Kurt, "Bildiğiniz gibi uzun bir süredir Sapanca Hastanesinde Aile Hekimi Uzmanı olarak görev yapmaktaydım. Bununla birlikte alternatif ve tamamlayıcı tıp uygulamaları da yapıyorum. Özellikle alternatif ve tamamlayıcı tedavilere giderek artan bir talep ve yoğunluk oluşmaya başladı. Ben de hastalarım için, onlara özel bir ortamda daha verimli hizmet verebileceğimi düşünerek bu kliniği kurmaya karar verdim. Kliniğimizde, genel hasta muayenesi, ozon terapisi, mezoterapi, kupa tedavisi, medikal estetik, dolgu botoks, ip uygulamaları, kollagen aşısı, somon DNA, fıtık ve eklem içi tedaviler konusunda hizmet vereceğiz. Kliniğimizin Sapanca'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.