SAPANCASPOR 10 KİŞİYLE FIRTINA GİBİ ESTİ: 6-1

SPOR

SAPANCASPOR 10 KİŞİYLE FIRTINA GİBİ ESTİ: 6-1

Süper Amatör Lig B Grubunda temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, 10 kişi kaldığı maçta Karapürçekspor'u 6-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz ilk pozisyonuna başlama vuruşunun hemen ardından girdi. Soner'in uzak mesafeden kaleye şutu kalecide kaldı. 3'üncü dakikada ise atağımız sol kanattan gelişti ve Cihan rakip defansı geçip topu Ömer Faruk'la buluşturdu. Ömer'in şutu ise auta gitti. 24'üncü dakikada ise ilk golümüz geldi. Levent'in ortasında Gökhan topu ağlarla buluşturarak durumu 1-0 yaptı. 30'uncu dakikada paslaşarak kullandığımız kornerin ardından ceza sahasına yapılan ortada Oğuzhan durumu 2-0'a getirdi. 35'inci dakikada Gökhan kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak şutunu kaleci çıkardı. 39'uncu dakikada kazandığımız serbest vuruşu paslaşarak kullandık. Levent'in pasında Cihan rakip savunmayı tek tek çalımlayarak geçti ve hareketlerini güzel bir golle süsledi durum 3-0. 43'üncü dakikada temsilcimizde Oğuzhan 2. sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı temsilcimiz Sapanca Gençlikspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sonra erdi.

İkinci yarıda da oyunun hakimi yine temsilcimiz Sapanca Gençlikspor oldu. İkinci yarının hemen başında Caner farkı 4'e çıkaran golümüzü kaydetti. 50'nci dakikada rakip ceza sahası içinde oyuncumuz Ömer Faruk düşüldü ve hakem penaltıya hükmetti. Ömer Faruk'un kullandığı penaltıyı kaleci kurtardı ancak kaleci topa vurulmadan kale çizgisini terk edince atış tekrarlandı. Bu kez topun başına Cihan geçti ve farkı 5'e çıkarak golümüzü kaydetti. 55'inci dakikada ise rakip takımın tek golü Emre ile geldi ve durum 5-1 oldu. 79'uncu dakikada maçın yıldız isimlerinden Ömer Faruk yeniden sahaya çıktı. 5 kişiyi çalımlayarak rakip defansını dağıtan Ömer Faruk maçın skorunu ilan etti. 6-1.

KARAPÜRÇEKSPOR: 1 - SAPANCA GENÇLİKSPOR: 6

STAT: Akyazı

KARAPÜRÇEKSPOR: Eyüp Ensar, Hakan, Burak, Ersin, Recep, Erkan, Fatih, Emre, Okan, Fatih (Arif), Aydın (Ömer)

ANTRENÖR: Ömer İkinci

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Caner, Oğuzhan, Levent, Muhammet Recep, Anıl, İsmail, Cihan, Ömer Faruk, Soner (dk.45 Çağrı), Gökhan (dk.52 İshak)

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

GOLLER: Dk.24 Gökhan, dk.30 Oğuzhan, dk.39-52 Cihan, dk.47 Caner, 79. Ömer Faruk (Sapanca Gençlikspor), dk.55 Emre (Karapürçekspor)

KIRMIZI KART: Dk.43 Oğuzhan (Sapanca Gençlikspor)