YENİDEN REFAH'TA İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

SİYASET

YENİDEN REFAH'TA İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Yeniden Refah Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı'nın ilk ilçe divan toplantısı gerçekleşti.

Parti binasında gerçekleşen toplantıda İlçe Müfettişi Biran Yasa ve Sapanca İlçe Teşkilatı tam kadro hazır bulundu.

Toplantıda ilk olarak Sapanca teşkilatı kadın kolları, gençlik, kolları ve 17 mahalle temsilciliğinin atması gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Başkan Cevher "6 aylık bir sürede teşkilatımızı kurduk. Birim ve mahalle temsilcilerimizi atadık. Genç liderimiz Fatih Erbakan'la birlikte milli görüşün hamuruyla yoğrulmuş genç teşkilatımızla, inşallah en yakın zamanda Sapanca halkımızla buluşup davamızı, partimizi, genel başkanımızı en iyi şekilde halkımıza anlatacağız. Harekette birlik olmazsa fikirde birlik faydasızdır düsturuyla hareket edip teşkilatımızın tek vücutla çalışması için mücadele ediyoruz ve bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra ise ilçe teşkilat kademelerine görev dağılımı gerçekleştirildi. Parti yönetiminde şu isimler yer aldı:

İlçe Başkanı Abdulgafur Cevher, Kadın kolları Başkanı Burçu Çetin, Siyasi işler Başkanı Serkan Ayan, Teşkilat Başkanı Serkan Çetin, Eğitim Başkanı Özhan Öztaş, Eğitim Başkanı Abdurrahman Karadağ, Tanıtma Başkanı Mehmet Akif Eertürk, Secim ve Hukuk İşleri Başkanı Abdullah Mercan, S.T.K ve Halkla ilişkiler Başkanı Enes Tantan, Ekonomik ve Sosyal işler Başkanı Yunus Balkaya, AR-GE Başkanı Abdurrahman Karadağ, Dış İşler Başkanı İsa Gül, Mahalli idareler Başkanı Akif Erdoğan, Muhasebe ve Mali işler Başkanı İsmail Erdem, İlce Sekreteri Şenol Demir.

Toplantı birim başkanlarının aylık raporları okumasının ardından sona erdi.