KADIN MECLİSİ'NDEN FARKLI İKİ ETKİNLİK

GÜNCEL

KADIN MECLİSİ'NDEN FARKLI İKİ ETKİNLİK

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde farkındalık oluşturmak adına Dünya Temizlik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası yapılan etkinliklerle kutlandı.

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi, farkındalık oluşturan projeleri ve hayır adına yapılan çalışmalarıyla ilçe halkının takdirini almaya devam ediyor.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever; "Çevre koruması ve temizliğine hepimiz önem vermeliyiz. Dünya Temizlik Günü'nde farkındalık yaratmak adına çevrenin temizliğinde bireyin bilinçlenmesi için konseyimiz ve Göl Mahallesi gönüllü halkı ile Sapanca Dereli Okulu önünden başlayarak çevre temizliğimizi yaptık. Temizliğin önce yerlere çöp atmayarak başlaması gerektiğine dikkat çektik. Katılan tüm mahalle halkına ilgileri, çocuklarımıza ve gençlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Temiz çevre, temiz gelecekle devam edecektir" dedi.

ARABADAN İN, BİSİKLETE BİN

Avrupa Hareketlilik Haftası sebebiyle gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında da bilgiler veren Sever, 'Arabadan in, bisiklete bin, doğayı koru' sloganıyla hem hareket etmenin insan sağlığına, hem de araba kullanmayarak doğa yararına dikkat çekmek istedik. Bu amaçla yetişkinlerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte halk sağlığı ve yaşam kalitesi temelli bilinç oluşturmak üzere Uzunkum Yürüyüş ve bisiklet yolunda bisiklet sürme etkinliğini gerçekleştirdik" diye konuştu.

Başkan Sever ayrıca ilerleyen dönemlerde ulusal bazlı projelerin hayata geçirileceğini aktardı ve tüm üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.