FENERBAHÇE İLE PROTOKOL İMZALANDI

SPOR

FENERBAHÇE İLE PROTOKOL İMZALANDI

Sapanca Belediyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kürek Şubesi arasında protokol imzalandı.

Sapanca Belediyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kürek Şubesi arasında Sapanca Gölü'nün daha etkin kullanılarak, ulusal ve uluslararası etkinliklerin yapılması, mevcut sporcuların gelişimi ve özellikle bölgemizden yeni sporcuların yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen protokol, Sapanca Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törene, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Burak Çağlan Kızılhan katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapacakları protokolle bölgede yaşayan gençlerin yapabilecekleri spor çeşitliliğinin artacağını söyledi.

Birçok müsabaka ve etkinliğin gerçekleştirildiği Sapanca Gölü'nün bu alanda daha da aktif kullanılmasının hedeflendiğini ifade eden Özen, "İmzalayacağımız protokol ile adını Sapanca Gölü'nden alan ilçemizde, gençlerimiz için önemli bir eksiği gidermiş olacağız" dedi.

Sapan Belediyesi kürek takımının kurulması için de ilk adımların atıldığını ifade eden Başkan Özen, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzaladığımız protokol her iki taraf ve bölgemiz için hayırlı olsun. Belediye olarak gençlerimizin gelişimine büyük önem veriyoruz ve yine gençlerimizin hayatlarında sporun bir yaşam tarzı olmasını istiyoruz. Bu sebeple bugün imzaladığımız protokolün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan, belediyemiz bünyesinde oluşturmak istediğimiz kürek takımının da böylece ilk adımını atmış olduk. Sapanca Belediyesi Kürek Takımı için tarafların karşılıklı olarak mutabık kalacakları sürelerle ve maddi değerlerde idari ve eğitim desteği Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından sağlanacak. Destekleri için Fenerbahçe Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum."

Törende konuşmalarının ardından 5 yıl süreli protokol imzalandı.