HERKES BAŞARILARIYLA SAPANCASPOR'U KONUŞACAK

SPOR

HERKES BAŞARILARIYLA SAPANCASPOR'U KONUŞACAK

Sapancaspor Başkanı Can Cengiz Çetin, "Camiamızın ve taraftarımızın içi rahat olsun. Allah'ın izniyle herkes başarılarıyla Sapancaspor'u konuşacak" dedi.

Teknik sorumlu İsmail Yılmaz komutasında bu sene hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Sapancaspor yönetimi, 28 Eylül'de başlayacak olan Süper Lig öncesinde kadrosunu da bu hedef doğrultusunda oluşturmaya başladı.

İÇ VE TRANSFERLER

Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı ekibimizin formasını giyen; İlker Engin, İshak Ekici, Eymen Özkan, Hami Soytürk, Murat Yıldız, Mustafa Temel, Soner Dursun, Usame Öztoprak, İsmail Berk Koçak ile yeniden anlaşma sağlayan yönetim, dış transfer ise Levent Demiray (Kalaycıspor), İsmail Cun (Kalaycıspor), Cihan Korucuoğlu (Altınova Belediyespor), Anıl Abanoz (Büyükçekmece Tepecikspor), Gökhan Demirci (Ortaçeşme ), Ömer Faruk Can(Arifiyespor), Recep Ali Şeremet (Kalaycıspor), Çağrı Emin Gücür (Kalaycıspor), Engincan Kösemen (Kırkpınarspor), Tayyip Seymen (Körfez Spor Kulübü), Recep Arapoğlu(AS Akyazıspor), Oğuzhan Kol (Sakaryaspor), Enes Kılıç (Körfez Spor Kulübü), Mert Onat (Arifiyespor) ve Özcan Diyar Nebioğlu'nu (Kardemir Karabükspor) renklerine bağladı.

"HERKES BAŞARILARIYLA SAPANCASPOR'U KONUŞACAK"

Sapancaspor'un olması gerektiği yere yükselmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüklerini belirten Sapanca Gençlikspor Başkanı Can Cengiz Çetin, "Göreve talip olduğumuzda söylediğimiz gibi en kısa sürede özlediğimiz ve arzuladığımız profesyonel liglere kavuşmak için hocamızın raporu doğrultusunda transfer komitemiz ile yoğun bir çalışma içine girdik ve belirlediğimiz isimleri kadromuza kattık.

Daha öncede ifade ettiğimiz gibi bu ligde kalıcı olmak istemiyoruz buna paralel olarak ta Sapancaspor'un hak ettiği yere gelmesi için ciddi bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kadromuz genel anlamda şekillenmiş durumda. Ancak bu süre zarfında belki 1 veya 2 ismi daha takıma katabiliriz. Transfer komitemiz ve hocamız ile yapacağımız son istişareler daha belirleyici olacaktır. Camiamızın ve taraftarımızın içi rahat olsun. Allah'ın izniyle herkes başarılarıyla Sapancaspor'u konuşacak" dedi.