ÖZÇELİK, AK PARTİ SAKARYA İL ÜNİVERSİTELER BAŞKANI OLDU

SİYASET

ÖZÇELİK, AK PARTİ SAKARYA İL ÜNİVERSİTELER BAŞKANI OLDU

Gazetemiz köşe yazarı ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi yöneticisi Macit Özçelik, AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı (ÜNİAK) görevine getirildi.

"Üniversiteli gençlere rol ve model olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diyen Özçelik, "Öncelikle görevi şahsıma uygun bulup, tevdi eden Sakarya Gençlik Kolları Başkanımız Murat Salih Başer'e teşekkür ediyorum. ÜNİAK ailesine yabancı biri değilim. 2013-2015 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde eğitim hayatıma devam ederken Nazilli ÜNİAK Başkanlığı ve Aydın ÜNİAK Teşkilat Başkanlığı görevlerini sürdürmüştüm. Teşkilatçılığı bilen herkes 'siyasetin mutfağı gençlik kollarıdır' der. Biz ise bu tanımı biraz daha derinleştiriyor ve üniversite teşkilatlarını 'siyasetin mutfağının mutfağı' şeklinde yorumluyoruz. Çünkü gençlerin dünya görüşleri ve yaşam tarzlarının belli bir düzene oturduğu zaman dilimi üniversitede geçirdikleri döneme denk geliyor. Bu sebeple enerjisi, heyecanı ve zamanı bol olan üniversiteli gençlere rol ve model olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Özçelik, "Yoğun bir döneme giriyoruz. Yıl boyunca hem Sapanca SGM'de Sapancalılara hizmet etmeye devam edeceğiz hem de Sakarya'da eğitim-öğretim hayatına devam eden üniversiteli gençlerle bir araya geleceğiz" dedi.