CHP'DEN ŞAMPİYONA KUTLAMA ZİYARETİ

SİYASET

CHP'DEN ŞAMPİYONA KUTLAMA ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Sapanca Teşkilatı, Avrupa Şampiyonu Sapancalı Milli Sporcu Afra Adıyaman'ı evinde ziyaret etti.

CHP Sapanca İlçe Başkanı Nuray Dikmen, Belediye Meclis Üyeleri Müjgan Gençer, Nihat Arda Şahin ve Burak Koç ve Erdem Şıkkibar, Macaristan'da yapılan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya alan Sapancalı Milli Sporcu Afra Adıyaman ve ailesini evinde ziyaret ederek kutladı.

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan İlçe Başkanı Dikmen, ''Afra Adıyaman, kendine ve ailesine bir söz vererek gittiği müsabakada sözünü tutmuş ve Macaristan'da İstiklal Marşımızı okutmuş başarılı genç sporcumuz. Afrayı ziyaret ettiğimizde gözlerindeki o ışıltılı bizi çok etkiledi. Hem eğitim hayatı hem de spor hayatını bir arada yürütüp ikisinde de çok başarılı olan pırıl pırıl genç kızımızın bu kadar kısa zamanda bir çok başarıya imza atması bütün Sapanca'nın gururu olmalı'' dedi.

Afra ve onun gibi başarılı gençlerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Dikmen, ''Daha iyi şartlarda, daha iyi koşullar oluşturulursa başarılarını daha da ileriye taşıyacaklarını eminim. Bizlere düşen görev elimizden geldiği ölçüde destek olmamızdır. Bu desteği ben bütün kuruluşlardan da bekliyorum.

Ben önce onu yetiştiren muhteşem ailesine, bu başarıları almasını sağlayan antrenörüne ve bu gururu bizlere yaşatan kardeşimize çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.