AKGÜN ALTUĞ'A SAPANCA'DA SALDIRI

YAŞAM

AKGÜN ALTUĞ'A SAPANCA'DA SALDIRI

Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Akgün Altuğ Kırkpınar'da kırmızı ışıkta durduğu sırada aracına yaklaşan iki kişinin saldırısına uğradı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ bugün akşam saatlerinde Kırkpınar'da bulunan evine giderken trafik ışıklarında durduğu sırada iki kişinin önce sözlü sonra da yumruklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili Yasin İ. ve arkadaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda İstanbul'dan Sapanca'ya gelen Yasin İ. ve kimliği öğrenilemeyen arkadaşı Kırkpınar trafik ışıklarındaki kavşakta, SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a saldırdı. İddialara göre saldırganlardan Yasin İ. Altuğ'a yumruk attı. Olay sonrası Akgün Altuğ polise şikayette bulununca Yasin İ. ve arkadaşı gözaltına alındı. Polis kavşakta bulunan MOBESE kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ olay sonrası yaptığı açıklamada, "Kavşakta trafik ışıklarda durduğum sırada 34 plakalı araçla aracımın önüne geçtiler. Camı açtığımda da içlerinden biri bana yumruk attı. Yumruk sol gözümün altında geldi. İki üç kişiydiler polis gözaltına aldı" dedi.

BİR ŞÜPHELİ SERBEST KALDI

Olayın ardından gözaltına alınan Yasin İ. ve arkadaşının getirildikleri Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındı. Şüphelilerden biri Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine serbest bırakılırken saldırıyı gerçekleştiren Yasin İ. ise gözaltında tutulmaya devam ediliyor.