İŞTE SAPANCA’LI ALİ ALKAN ÇÖMLEK’İN 'YETENEK SİZSİNİZ'DE FİNAL PERFORMANSI

GÜNCEL

İŞTE SAPANCA’LI ALİ ALKAN ÇÖMLEK’İN 'YETENEK SİZSİNİZ'DE FİNAL PERFORMANSI

Star Tv’de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz” isimli yarışmada Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yaşayan Ali Alkan Çömlek sahne aldı. İşte Çömlek’in final performansı.

Alkan için yarışmanın jüri üyelerinden Sergen Yalçın, "Gerçekten güzel bir gösteriydi, zaten yeteneğin programlarda ortaya çıktı" dedi.

Acun Ilıcalı ise yorumunda "Sen şu anda bu gösteri dalının son noktasındasın. Daha ilerisi ne olur bilemem ama şunu hissediyorum sen bu alanın son noktasındasın. Artık bundan sonra bu gösteri seyirciye ne kadar geçiyor onu öğreneceğiz. Birinci de olsan Onuncu da olsan bu senin yeteneklerinle ilgili değil. Gösteri yaptığın dalın seyirciye geçen enerjisi ile ilgili olacak. Yoksa bunlar hakikatten normal hareketler değil. Özellikle Hülya ile ikinci sene çok barmen gördük. Bunları görmedik ama. Sende göstermiştin ama bunları göstermemiştin. Acayip şeyler yapmaya başladın. Bu işte çok başka yerlere gittin. Bugün resmen artık güzel bir resital yapayım dedin ve finalini de güzel yaptın" sözlerine yer verdi.

Son olarak konuşan Hülya Avşar ise "Her şey aklıma gelirdi de açıkçası barmen şov un finale kalacağı hiç aklıma gelmezdi. 4 senedir bu programda edindiğim tecrübeye göre buda ayrı bir başarı onu da dip not olarak geçmek istedim" diye konuştu.

Ali Alkan ise gösteri sonrası yaptığı konuşmada "Türkiye her yıl gelişmekte olan bir turizm ülkesi ve on binlerce barmen var. Ben bu işin bu ülkede bir yerlere gelmesini istiyorum. Bizim camiamıza da, servis camiasına da, bu mesleğe küçücük bir saygı, birazda ilgi kazandırabildiysem ben zaten amacıma ulaşmış oluyorum. Buradan bütün barmenlerden de desteklerini esirgememelerini istiyorum" dedi.

Ali Alkan Çömlek, bu sezon ki Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonu olsun istiyorsanız ali yazın '1890'a SMS atın. (mesaj ücreti tüm Türkiye için 1.6 TL.'dir)