BU YILKİ KÖMÜR VE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

GÜNCEL

BU YILKİ KÖMÜR VE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Sapanca ilçesinde, Sapanca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda kömür ve Ramazan kolisi yardımı dağıtımı başladı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Sapanca Kaymakamı Ali Ada,  ilçe merkezi ve bağlı mahallerde kömür ve Ramazan ayı gıda yardımlarının dağıtılmaya başlandığını söyledi.

Kış aylarında sorun yaşanmaması için yardım kömürü dağıtımına yaz sezonunda başlandığını belirten Kaymakam Ada, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda belirlenen 800 ailemize birer ton kömür ve Ramazan ayının gelmesi sebebiyle Ramazan erzak yardımı yapıyoruz" dedi.

Yardım dağıtım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade eden Ada,  "Dağıtımlara geçtiğimiz günlerde başladık. Ramazan ayının ilk haftasında da dağıtımı bitirmeyi planlıyoruz. Yardımlar, vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi olarak belirlenen ailelerimizin evlerine kadar götürülüp orada teslim ediliyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz" diye konuştu.