'OTİZMİN FARKINDAYIZ, ANNELERİN YANINDAYIZ'

GÜNCEL

'OTİZMİN FARKINDAYIZ, ANNELERİN YANINDAYIZ'

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, sosyal sorumluluk projelerinde anneleri unutmadı.

Otizmli çocuk sahibi olan anneleri mutlu etmek, motivasyonlarını yükseltmek için birlik olan öğrenciler, Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında "Annelerin Farkındayız, Onların Yanındayız" sloganı ile otizmli çocukların eğitim merkezi olan OÇEM'de etkinlik düzenledi.

Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Sosyal Sorumluluk Yönetimi Dersi öğretmeni Öğr. Gör. Serpil Çiğdem ve Öğr. Gör. Dr. Emine Balcı'nın da katıldığı etkinlik OÇEM Müdür Yardımcısı Yeşim Ber Şakar'ın konuşması ile başladı.

Konuşmasına projeleri ile annelere hayat veren Sapanca MYO öğrencilerine teşekkür ederek başlayan Şakar, annelerin  büyük bir sorumluluk altında olduğuna dikkat çekerek annelerin sabırlı ve özel insanlar olduğunu söyledi.

Öğr. Gör. Çiğdem'in tüm misafirlere katılımları sebebiyle teşekkür etmesinin ardından projenin bir parçası olan slayt gösterisi gerçekleşti. Öğr. Gör. Dr. Emine Balcı, OÇEM Müdür Yardımcısı Yeşim BER Şakar'a katkılarından ve projeye desteğinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Etkinliğin son bölümünde ise Halkla İlişkiler öğrencilerinin hazırladığı yiyecekler misafirlere ikram edildi. Program Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin canlı müzik eşliğinde hep birlikte şarkılar söylemesi, tüm annelere çiçek ve annelere özel hazırlanan bardakların hediye edilmesi ile sona erdi.