YILMAZER'İN 23 NİSAN MESAJI

GÜNCEL

YILMAZER'İN 23 NİSAN MESAJI

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti açısından önemli bir tarih olduğuna dikkat çeken Yılmazer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. Sevgili çocuklar, köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de vazifeleri arasındadır. Unutmayınız ki, insanlığın ve Türkiye kültürünün iç içe olduğu bir ülkenin içerisinde yaşıyorsunuz. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelede emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyor; Sapanca'nın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."