MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

SPOR

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Sapanca Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu.

3 GÜN SÜRDÜ

Sapanca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve 3 gün süren turnuva küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlendi. Turnuva sonunda dereceye giren okullar şöyle: Küçük kızlar kategorisinde; Sinan Göksun Ortaokulu birinci, Kemalettin Samipaşa Ortaokulu ikinci, Alaçam Ortaokulu ise üçüncü oldu. Küçük erkekler kategorisinde; Sinan Göksun Ortaokulu birinci, Alaçam Ortaokulu ikinci, Akçay Kemal Yener Ortaokulu ise üçüncü oldu.

DERECELER

Yıldız kızlar kategorisinde; Alaçam Ortaokulu birinci, Sinan Göksun Ortaokulu ikinci, Kemalettin Samipaşa Ortaokulu ise üçüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde; Alaçam Ortaokulu birinci, İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu ise üçüncü oldu.

GENÇ KIZLAR KATEGORİSİ

Genç kızlar kategorisinde İmam Hatip Anadolu Lisesi birinci oldu. Genç erkekler kategorisinde İmam Hatip Anadolu Lisesi birinci, Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullara ödülleri, Sapanca İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, okul müdürleri ve öğretmenler tarafından takdim edildi.