BELEDİYE BAŞKANI ELİF DERİN OLDU

GÜNCEL

BELEDİYE BAŞKANI ELİF DERİN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Sapanca Belediye Başkanlığı koltuğuna, Sapanca Alaçam Ortaokulu öğrencisi Elif Derin oturdu.

Alaçam Ortaokulu Müdürü Atilla Çetinkaya, öğrenciler Elif Derin, Yiğit Balkaya ve Merve Gider Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret etti.

Yılmazer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu 8/A sınıf öğrencisi Elif Derin'e bırakırken, öğrencilere; "Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar çocuklarımızın da vazifeleri arasındadır. Sapanca'nın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Başkan Yılmazer'in makamına oturan Derin, arkadaşlarının isteklerini dinleyip, ilgili müdürlükleri arayarak, taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Derin, Alaçam Ortaokulu bahçesinin yerlerinin bakıma alınması, bank konulması ve kütüphane için kitap desteğinin verilmesi taleplerinde bulundu.

Başkan Yılmazer, ziyaret sonunda öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.