KAYMAKAMLIK KOLTUĞUNA KAAN ÇİÇEK OTURDU

GÜNCEL

KAYMAKAMLIK KOLTUĞUNA KAAN ÇİÇEK OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Sapanca Kaymakamlığı koltuğuna, Sapanca İlkokulu öğrencisi Kaan Çiçek oturdu.

Sapanca İlkokulu öğrencileri Kaan Çiçek, Eylül Yıldırım ve İlayda Gezer, okul yöneticileri ve öğretmenler ile birlikte Sapanca Kaymakamı Ali Ada'yı ziyaret etti.

Kaymakamlık koltuğuna oturan Çiçek, Sapanca Kaymakamı olarak yaptığı konuşmada "Tüm çocuklar adına, bu kutlu günü bizlere hediye eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ediyor saygıyla anıyorum" dedi.

Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu hatırlatan Çiçek, "Bugün, bizler için bir bayram, dünya çocukları ile aramızda bir dostluk köprüsüdür. Dili, dini, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk diliyorum. Özellikle ülkelerindeki savaştan kaçıp bizlere sığınan Suriyeli çocukların da bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

İLK TALİMATINI VERDİ

Sapanca Kaymakamı olarak talimatlar da veren Çiçek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilçedeki tüm çocukların coşku ile kutlayabilmesi için kaymakamlığımız tarafından birkaç gün sürecek ücretsiz eğlenceler ve etkinlikler düzenlenmesini, bu etkinlikler için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyorum. Bir diğer isteğim ise Sapanca İlkokulu ile ilgilidir. Okulumuz işlek bir cadde üzerindedir. Okul çıkışlarında, özellikle cuma günleri okul bahçesindeki servisler ve caddedeki araçlar büyük kargaşa ve tehlike oluşturmaktadır. Okulumuzun yan tarafındaki boş alanın yol yapılarak okul servislerine açılması herhangi bir kötü durumun oluşmasını önleyecektir. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz" şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANINI ARADI

Makamından Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'i telefonla arayan Çiçek, ilçeye verdiği hizmetler için teşekkür etti. Bazı isteklerde bulundu.

Çiçek, Başkan Yılmazer'e sokaklardaki başıboş köpeklerden dolayı çocukların okula rahat gidip gelemediğini ve Sapanca'ya sinema salonu istediklerini aktardı.

Ziyaret sonunda Kaymakam Ada tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.