BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM USLU SAPANCA OFF-ROAD DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU.

GÜNCEL

BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM USLU SAPANCA OFF-ROAD DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU.

Sapanca Off-Road Derneği’nin (SOFFDER) her ay düzenlediği toplantıya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Sapancaspor Kulüp Başkanı Mehmet Alpay’da katıldı.

Karagöl'de bir dağ evinde bir araya gelen dernek üyeleri yaktıkları mangal ile misafirlerine akşam yemeği verdi. Yemek sonrası dernek adına konuşan Dernek Başkanı Tolga Çömlekçioğlu "öncelikle davetimize icabet eden Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Uslu ve Sapancaspor Kulüp Başkanı Sayın Mehmet Alpay'a teşekkür ediyorum. Bu akşamki toplantımızın ana konusu derneğimizin kulüpleştirme adına yaptığımız çalışmalarla ilgili. Gerekli evraklar hazırlandı ve gerekli yazışmalar yapıldı. Türkiye Otomobil Sporları Derneği'ne (TOSFED) bağlı bir kulüp olacağız. Haziran ayında komiser ve direktörlük kurslarına dernek üyelerimizden bazılarını göndererek gerekli eğitimleri almalarını sağlayacağız. Zaten kulüp olduktan sonra bunlar şart, kurslardan sonra Türkiye genelinde herhangi bir yarışta görev alma yetkisine sahip olacağız. Bu çalışmaları yapılırken kulüp için bir ofis ihtiyacı ortaya çıktı. Bu konuda Belediye Başkanımız İbrahim Uslu'dan destek istiyoruz, diğer konuları kendi dernek üyelerimizin verdiği aidatlarla çözmeye çalışıyoruz. Yani kulüp olduğumuzda kurumsal anlamda bir imajımız olması gerekiyor. Geçen sene yaptığımız ve sizin de büyük katkı sağladığınız off-road yarışları büyük ses getirdi, artık diğer illerden bize yarış olacağı zaman biz hazırız haber vermeniz yeterli diye bilgi veriyorlar. Sapanca'da bir ilki gerçekleştirdik, 300 araçtan fazla bir katılımla bir etkinlik düzenledik.  Bu yarışmada Sapanca Belediyesinin ve belediye başkanımızın katkıları çok büyük, derneğim adına başkanımıza burada bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Uslu ise "Kent Konseyine tahsis edilen eski belediye binasında bulunan bazı odalara Sapanca'da faaliyet gösteren dernekler yerleştiriliyor. Sanırım 1 oda boşluğumuz var, size tahsisi için kent konseyi başkanı ile görüşüp size bilgi veririm, orası olmaz ise başka bir yerde ofis için size destek verebiliriz. Yapacağınız her türlü faaliyette belediye olarak yanınızdayız, geçen sene yapılan yarışlar büyük ses getirdi, Sapanca'nın tanıtımın da etkili oldu, bu tür organizasyonlar için size destek sağlarım" dedi.

Toplantı sonrasında misafirlere çay ve kestane ikram edildi.