TARAFTARDAN DESTEK ZİYARETİ

SPOR

TARAFTARDAN DESTEK ZİYARETİ

Taraftar grubu Haramiler, Sapancaspor idmanını ziyaret ederek, her zaman Sapancaspor'un yanında olacaklarını söylediler.

Grup adına yapılan açıklamada, ilk olarak geçen hafta oynan ve 1-0 Sapancaspor'un mağlubiyetiyle sonuçlanan Karasuspor maçı hakkında bilgiler verildi.

Açıklamada, "Takımımız taş yağmurunun altına maç oynamak zorunda kalmış ve emniyet güçleri hiçbir müdahalede bulunmamıştır. Ayrıca bir emniyet mensubu yine bu taraftarlar tarafından atılan yaşlarla yaralanmıştır. Bunlar kabul edilebilir şeyler değildir. Bizler Sapancaspor taraftar grubu haramiler olarak yense de yenilse de her zaman takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizler yeter ki sahaya çıktığınızda yüreğinizi koyun, gerisini bize bırakın" ifadeleri yer aldı.

Sapancaspor Teknik Direktörü İsmail Yılmaz ise, "Sizler tribünleri doldurup desteğinizi verin. Takımda buna gerekli reaksiyonu gösterecektir. Bu takım Sapanca'nın, bu takım hepimizin. Bu hafta oynayacağımız İnegöl Kurtuluşspor maçını sizlere armağan edeceğiz" dedi.

Konuşmalar sonrası Haramiler tarafından getirilen tatlılar sporculara ikram edildi.